TE02534

PREVENT rézpaszta aeroszol Professional

Termékkód: TE02534
Kiszerelés: 500 ml
Egységcsomag: 5db

Extrém hőmérsékletnek és nyomásnak kitett alkatrészek nagy teljesítményű kenőanyaga (-180°C-tól 1100°C-ig).

A termék a rögzített, illetve a lassú mozgást végző alkatrészek kenéséhez ajánlott, finomszemcséjű alumínium-, réz- és grafitport tartalmaz. Megakadályozza az alkatrészek sérülését, bemaródását, korrózióját és megkönnyíti szétszerelésüket. Csökkenti a nagy nyomás okozta kopást.

A kenőanyag ajánlott alkalmazási területe: egyenletes feszültség-eloszlást igénylő kötések, gyújtógyertya-menetek, kipufogó leömlőcsövek, motorcsavarok, fékpofacsapszegek, U-kengyelek, rugós rögzítőcsavarok, csuklós illesztések, fogaskerekek, láncok, lánckerekek, görgők.

A PREVENT Professional termékeket  szakemberek, mesteremberek számára fejlesztettük ki. Az 500 ml-es kiszerelési méret tartós, gazdaságos használatot tesz lehetővé. A speciális szelep/szórófej rendszernek és a kupakban mellékelt szórócsőnek  köszönhetően  megválaszthatjuk, hogy gyorsan, nagy kihozatallal, vagy gazdaságosan, egy pontra irányítottan alkalmazzuk a hatóanyagot.

  Egyéb termék információ

  Nincs termékleírása.

  Használati útmutató

  • A terméket tiszta, száraz felületen célszerű alkalmazni. 


  • A kezelendő alkatrészeket tisztítsuk meg az olajtól, portól (erre a célra a PREVENT féktisztító aeroszolt ajánljuk), hagyjuk megszáradni majd drótkefével távolítsuk el az esetleges rozsdafoltokat. 


  • Az aeroszol palackot alaposan rázzuk fel, szórjuk be a kezelendő felületeket és szereljük össze az alkatrészeket. A fölösleges kenőanyagot puha ronggyal töröljük le.

   Figyelem! A terméket kerékcsavarokon, kerékanyákon alkalmazni tilos!
   Erősen oxidáló közegben történő alkalmazáshoz nem ajánlott (pl. klór, peroxidok jelenléte).


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT rézpaszta aeroszol Professional 500 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading