TE01712

PREVENT klímatisztító aeroszol

Termékkód: TE01712
Kiszerelés: 150 ml
Egységcsomag: 5db

A termék különleges összetevői révén eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, üde és friss levegőt biztosítva az utastérben. A tisztítás nem igényel szaktudást, rendkívül egyszerűen elvégezhető az önleürítős aeroszollal.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Használat lépésről lépésre, videó:


  Egyéb termék információ

  Ami tíz évvel ezelőtt még luxusnak számított, ma elengedhetetlen tartozéka már az alsó közép kategóriás gépkocsiknak is. Az egyre forróbb nyarak beköszöntével mind többen ismerik meg a klímaberendezések áldásos tevékenységét és semmi pénzért sem mondanának le annak kényelméről. A berendezés azonban számos veszélyforrást is hordozhat magában, amiről mindenképpen érdemes szót ejteni.

   Miért jön kellemetlen szag a légkondicionálóból?

   A kérdés általában az első meleg tavaszi napon merül fel, amikor a klímaberendezést hosszú hónapok után bekapcsoljuk. A kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek. Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre.

   Mi bajunk lehet a klímától?

   A helytelen klíma használat során, ha a kiáramló hideg levegőt közvetlenül a fejre vagy mellkasra irányítjuk, könnyen kialakulhat a megfázás vagy tüdőgyulladás, előfordulhat még nyakfájás, nyakmerevség is. A légáramba kerülő mikroorganizmusok nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, hörghurutot és más légúti betegségeket is előidézhetnek.

   Mi a megoldás?

  A rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítás, PREVENT klímatisztító aeroszollal. A termék használatának legfőbb előnyei:

  •  Egyszerű használat
  •  Nem igényel szaktudást
  •  A klímatisztítás bárhol, bármikor elvégezhető
  •  Hosszan tartó, kellemes és friss illat


  Használati útmutató

  • si ablakait húzzuk fel, indítsuk be a motort és kapcsoljuk be a klímaberendezést. 


  • A ventilátort kapcsoljuk maximális teljesítményre, a szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le). 


  • A vezetőülést húzzuk előre. Szálljunk ki a gépkocsiból, majd az aeroszol palackot rázzuk fel, és a talpára állítva helyezzük a jármű padlójára, a vezetőülés mögé. 


  • Határozott mozdulattal nyomjuk le a szórófejet úgy, hogy lenyomott állapotban maradjon, majd kívülről csukjuk be az ajtót. (Vigyázat, a szórófej lenyomása után a töltet teljes mennyisége eltávozik!) 


  • 15 perc után nyissuk ki a gépkocsi valamennyi ajtaját, majd min. 10 percig szellőztessük ki az utasteret, és csak ezután kapcsoljuk le a motort. A szellőztetés végéig tartsuk be a biztonsági előírásokat!
  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT klímatisztító aeroszol 150 ml pdf.jpg

Mosó és tisztítószer összetevők

PREVENT klímatisztító aeroszol 150 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading