TE01471 TE01472
TE01471
TE01472

PREVENT hőálló fekete festék aeroszol

Szín:
Termékkód: TE01471
Kiszerelés:
Egységcsomag: 5db

A PREVENT hőálló festékkel  kipufogódobok, motorok és egyéb magas hőnek kitett, acélfelületek  fújhatók le. A fekete festék saválló és hőálló acélfelületen 700°C-ig, az ezüst festék 650°C-ig hőálló. Legalább 20 perces, 150°C-on történő hőkezelés (pl. a motor járatása) után kiváló tapadású, kemény, de  rugalmas bevonatot kapunk.

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a PREVENT, RALLY,  MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  Aeroszolos festékeink könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • Érdesítsük fel alaposan a felületet P80 csiszolóvászonnal!  A festéket megtisztított, zsírtalanított és száraz felületre, lehetőleg 20-25 °C-on alkalmazzuk! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig!


  •  Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 15 perc száradási idő után újraszórható! 

   Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig! 

  • A bevonat csak min. 20 perces, 150 °C-on történő hőkezelés után – mely történhet a festett felület üzemszerű felmelegítésével – keményedik meg.


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT hőálló fekete festék aeroszol 400 ml pdf.jpg
PREVENT hőálló ezüst festék aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading