TE02479

PREVENT szórókitt aeroszol

Termékkód: TE02479
Kiszerelés: 400 ml
Egységcsomag: 5db

Az aeroszol alkalmas fém, fa és egyes műanyag felületek egyenetlenségeinek, karcolásainak kitöltésére, alapozására. Jó fedőképességű, kiváló tapadású, kemény, de rugalmas bevonatot biztosít. A karcolások és egyenetlenségek mélysége függvényében alkalmazzuk több rétegben. Száradás után 1 órával csiszolható, majd átfesthető. A bevonat és a kupak színe között árnyalatnyi eltérés lehetséges!

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a PREVENT, RALLY,  MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  Aeroszolos festékeink könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • A szórókittet csiszolt, tiszta, zsírtalanított és száraz felületre, lehetőleg 20-25 °C-on alkalmazzuk! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! 


  • Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható! 


  • Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! 


  • Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig!  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT szórókitt aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading