TE00709

PREVENT alvázvédő aeroszol

Termékkód: TE00709
Kiszerelés: 500 ml
Egységcsomag: 5db

Gépjármű alvázak, mezőgazdasági gépek, munkagépek  tartós korrózióvédelmére szolgál. A védőbevonat kopásálló, sós víznek,  mechanikai hatásoknak (pl. kőfelverődés) ellenáll. Az aeroszolos  kiszerelés révén főként a nehezen hozzáférhető helyek bevonására, vagy a  fokozott igénybevételnek kitett részek (pl. kerékdob) időszakos  kezelésére és a járműalvázak bevonathibáinak kijavítására alkalmas. Fémtiszta felületen az igénybevételtől függően 2-4 évig megfelelő védelmet nyújt.A palack tartalma 3 rétegben való felhordás esetén kb. 1 m2 felületre elegendő. 

 

  Egyéb termék információ

  Nincs termékleírása.

  Használati útmutató

  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 15-20 °C. 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásáig, majd további 1 percig!


  •  Az alvázvédő-anyag felszórását száraz, tiszta, olaj-, rozsda- és sármentes felületekre végezzük.  A régi bevonatok lazán tapadó, elöregedett részeit el kell távolítani! 


  • A palackot függőleges helyzetben tartva kb. 20 cm távolságból egyenletes, vékony rétegben szórjuk be a kezelendő felületet!  Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elforgatva végezzünk szelepöblítést!


  • Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig! 

   A palackot használat közben is többször rázzuk fel!  
   Az egyes rétegek felvitele között 30 perc száradási időt hagyjunk!  A kopásállóság és a korrózió elleni védelem a rétegvastagsággal nő.  
   A mechanikai igénybevételnek fokozottan kitett helyeken (pl. a kerékdoboknál) a megszáradt bevonat ajánlott rétegvastagsága 0,4-0,6 mm, máshol 0,2-0,3 mm.  Javításos alkalmazásnál évente célszerű a javításokat felülvizsgálni.   Az alvázvédelem elvégzése után a gépjárművel 24 óráig ne álljunk forgalomba!  
   A festett felületekre, műanyagokra került alvázvédő-anyag lakkbenzinnel eltávolítható, de előzetesen összeférhetőségi próbát végezzünk!
   A bevonat festékekkel nem festhető át!
   Fékalkatrészre, lengéscsillapítóra, tengelyre, motorra, kipufogócsőre, sebességváltóra ne szórjuk!
   Ne tisztítsuk az alvázvédővel bevont felületet gázolajjal, lakkbenzinnel vagy más szerves oldószerrel!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT alvázvédő aeroszol 500 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading